Search
  • Neem contact op met Caroline Coumans
  • Via 06-53 54 43 28 of info@brokant.nl
Search Menu

Gezocht: Buufcoach

Brokant zoekt oplossingen voor ouderen die zelfstandig willen blijven leven zoals zij dat willen, zonder betutteling maar zelf bepalen wat nodig is.

Hiervoor kunnen ouderen thuis ondersteund worden door een Buuf. Deze Buuf kan per uur ingezet worden om samen met of voor ouderen te doen waar zij behoefte aan hebben. Hierbij valt te denken aan eten koken, boodschappen halen, een goed gesprek, een autorit of gewoon een oogje in het zeil.

Inmiddels is er in Twente een dekkend netwerk van Buufs opgebouwd bestaande uit fantastisch inzetbare Buufs, waardoor de kwaliteit van leven van veel ouderen in Twente op vele manieren is verbeterd.

De Buufcoach

Omdat de bekendheid van Buuf nog steeds groeiende is ben ik op zoek naar een Buufcoach die Buuf als zelfstandig ondernemer in franchise wil uitbouwen. Iemand met kennis van en hart voor ouderen in Twente. Die achter de visie van Brokant staat en vol energie en ondernemingsgeest is om de koppeling tussen ouderen en Buufs in Twente verder uit te breiden.

Read more

Informatiemarkt 17 januari groot succes

De Informatiemarkt van 17 januari was een groot succes. Het was een zeer boeiende avond. Uit de regio zijn 9 organisaties geweest die allemaal hart hebben voor ouderen en ieder op hun eigen manier ouderen ondersteunen. Samen met de Buufs is kennisgemaakt en kennis uitgewisseld. Zodat we elkaar in de toekomst steeds beter weten te vinden als een oudere dat nodig heeft.

Read more

Brokant op Tubantia.nl: ‘Een ‘Buuf’ zorgt voor echte aandacht en tijd voor ouderen’

Op 10 april verscheen er een artikel over Brokant op Tubantia.nl. Het artikel gaat over de ‘Buufs’ van Brokant, onze dienst waarbij ouderen een Buuf kunnen inhuren.

Een fragment uit het artikel: “Belangrijk verschil met de reguliere (thuis)zorg is dat de oudere bepaalt wat er gebeurt. Dat kan een huishoudelijke taak zijn, maar het is ook mogelijk dat er samen met de Buuf een bezoek wordt gebracht aan de begraafplaats, dat er gewinkeld wordt of gewoon een goed gesprek wordt gevoerd.”

Read more

Brokant in de Tubantia

Op zaterdag 6 januari 2018 staat Brokant in de Tubantia. In het artikel wordt aandacht besteed aan onze ‘Buufs’, een dienstverlening voor ouderen waarmee we vanaf 1 februari aanstaande van start gaan. Het artikel is getiteld ‘Betaalde hulp voor tachtigers’ en schrijft over diverse ondernemers die inspringen op de vraag naar betaalde dienstverlening aan senioren. 

Read more

Persbericht: Buuf maakt ouderen onafhankelijk

Voor mensen die op eigen wijze oud willen worden en daar soms een steuntje bij nodig hebben begint ouderenorganisatie Brokant met ingang van 1 februari 2018 in Twente met Buuf.

Buufs zijn mensen uit de buurt die houden van ouderen en willen bijdragen aan hun leefplezier. Niet door hen alles uit handen te nemen en te betuttelen. Maar door naast hen te staan en alleen te helpen waar nodig of gewenst.

Read more