Search
  • Neem contact op met Caroline Coumans
  • Via 06-53 54 43 28 of info@brokant.nl
Search Menu

Gezocht: Buufcoach

Brokant zoekt oplossingen voor ouderen die zelfstandig willen blijven leven zoals zij dat willen, zonder betutteling maar zelf bepalen wat nodig is.

Hiervoor kunnen ouderen thuis ondersteund worden door een Buuf. Deze Buuf kan per uur ingezet worden om samen met of voor ouderen te doen waar zij behoefte aan hebben. Hierbij valt te denken aan eten koken, boodschappen halen, een goed gesprek , een autorit of gewoon een oogje in het zeil.

Inmiddels is er in Twente een dekkend netwerk van Buufs opgebouwd bestaande uit fantastisch inzetbare Buufs, waardoor de kwaliteit van leven van veel ouderen in Twente op vele manieren is verbeterd.

De Buufcoach

Omdat de bekendheid van Buuf nog steeds groeiende is ben ik op zoek naar een Buufcoach. Iemand met kennis van en hart voor ouderen in Twente. Die achter de visie van Brokant staat en vol energie en ondernemingsgeest is om de koppeling tussen ouderen en Buufs in Twente verder uit te breiden.

Brokant ontwikkelt nieuwe vormen van huisvesting en diensten voor ouderen.

Tevens zal deze Buufcoach in de toekomst het aanspreekpunt zijn voor de Buufs die actief zijn.

Wie zoek ik?

Ik zoek iemand:

  • die makkelijk contact maakt en gedreven over Buuf kan vertellen
  • met mensenkennis om een passende koppeling tussen cliënt en Buuf te realiseren
  • die zelfstandig en ondernemend te werk gaat en kwalitatief hoge service kan bieden
  • met een breed netwerk in de ouderenzorg van Twente

Jij zal de eerste Buufcoach zijn. Daarom gaan we in eerste instantie samen invulling geven aan deze functie. Met als uitgangspunt om bij ons beiden het beste naar boven te halen.

De vergoeding

Een deel van je inzet zal via een vaste uurvergoeding zijn. Daarnaast is er sprake van een omzet-gerelateerde vergoeding, daarbij valt te denken aan een ZZP-constructie.

Je bent minimaal een paar uur per week actief om de Buuf meer bekendheid te geven in Twente. Verdere uren zijn afhankelijk van het aantal ouderen dat op zoek is naar een Buuf.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je onder het genot van een kop koffie verder praten stuur dan een mail met je CV naar c.coumans@brokant.nl.

Wil je eerst meer weten?
Bel me dan op 06-53544328.


Caroline Coumans
Oprichter / directeur Brokant