Search
  • Neem contact op met Caroline Coumans
  • Via 06-53 54 43 28 of info@brokant.nl
Search Menu

Gezocht: Buufcoach

Brokant zoekt oplossingen voor ouderen die zelfstandig willen blijven leven zoals zij dat willen, zonder betutteling maar zelf bepalen wat nodig is.

Hiervoor kunnen ouderen thuis ondersteund worden door een Buuf. Deze Buuf kan per uur ingezet worden om samen met of voor ouderen te doen waar zij behoefte aan hebben. Hierbij valt te denken aan eten koken, boodschappen halen, een goed gesprek, een autorit of gewoon een oogje in het zeil.

Inmiddels is er in Twente een dekkend netwerk van Buufs opgebouwd bestaande uit fantastisch inzetbare Buufs, waardoor de kwaliteit van leven van veel ouderen in Twente op vele manieren is verbeterd.

De Buufcoach

Omdat de bekendheid van Buuf nog steeds groeiende is ben ik op zoek naar een Buufcoach die Buuf als zelfstandig ondernemer in franchise wil uitbouwen. Iemand met kennis van en hart voor ouderen in Twente. Die achter de visie van Brokant staat en vol energie en ondernemingsgeest is om de koppeling tussen ouderen en Buufs in Twente verder uit te breiden.

Brokant ontwikkelt nieuwe vormen van huisvesting en diensten voor ouderen.

Wie zoek ik?

Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten:

  • je maakt makkelijk contact en kan gedreven over Buuf vertellen
  • je hebt mensenkennis om een passende koppeling tussen cliënt en Buuf te realiseren
  • je gaat zelfstandig te werk en wilt kwalitatief hoge service bieden
  • Je wilt graag je ondernemende en commerciële kant ontwikkelen  
  • Je bent besluitvaardig en resultaatgericht 
  • Je kunt zelfstandig een relevant netwerk opbouwen
  • je hebt een breed netwerk in de ouderenzorg van Twente

Franchise

 Brokant wil jou als franchisenemer zoveel mogelijk eigen regie geven in het organiseren van jouw onderneming Buuf van Brokant. Brokant legt het vertrouwen bij de Buufcoach in de wetenschap dat de gezamenlijke waarde die Buuf van Brokant heeft voor de oudere hand in hand gaat met de wensen en de doelen van de franchisenemer en Brokant.  Binnen de kaders die we samen vaststellen kan de Buufondernemer eigen keuzes maken die passend zijn bij de situatie. 

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je onder het genot van een kop koffie verder praten stuur dan een mail met je CV naar c.coumans@brokant.nl.

Wil je eerst meer weten?
Bel me dan op 06-53544328.


Caroline Coumans
Oprichter / directeur Brokant